Det kan va lite svårt att leva i en storstad för att pressentera grunderna för sin shamanska "leva i naturen" kultur utan att tappa bort sig. För att inte tappa bort vår själ förankrade vi oss i Nacka-reservatets vackra skog.
Vi blev snabbt kända som "Skogsfolket".
Det rörde sig om typ 7 bosättningar och ett 10tal personer, bland andra Micro som startat konspirations-siten "Vaken" och Lars "Munken" Larsen från kyrkslätt, mig David, Sara sahara (min dåvarande flickvän), Emma min dotter, Magnus "charmören", Annika(som nu bor i en vagn), Artur (uppfinnaren), jeppe (den arbets skygge) och Juhan - skulptören från Spanien.

I en undersökning som gjordes av tidningen City tyckte 70% av tidningens läsare att vi borde få bo kvar när staden ville att vi skulle flytta bort då de gjorde om "reservatet" från rekreations område till reservat. Detta skedde under Aliansens vilda privatiserings drive och vi misstänkte starkt att de egentligen ville sälja.

Tidigare utförde stockholms stad vad som definierades som 7 mordbränder då de eldade upp våra hem på uppmaning av ett par tokiga hund-farbröder. Vi tog dem dock på bar gärning och de hamnade betala oss 100.000 kr i åter uppbyggnads bidrag och ge löfte om mark för vår "kultur" för att slippa polis anmällan och förhandlingar om avflytt ens kunde va att tänka på. Tyresö-vägen Bullrade dock så pass att vi länge tänkt på att flytta någon annanstans ;)

Här hittar du lite mer bilder från den här tiden.